Teraz jest Cz wrz 09, 2010 5:37 pm

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 10, 2010 9:25 am 
MEMBER

TVN to jest pojecie wzgledne

Moja Warszawa grała w serialu Na Wspólnej, który finansowała firma Fremantle Media. Wszystko zalezy od tego na jakich warunkach podpiszesz umowe.
Ja mam bardzo miłe wspomnienia jeżeli chodzi o współpracę z TVN, Fremantle i Wytwórnią… Filmów Fabularnych w Warszawie - niesamowita ekipa - Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: N sty 10, 2010 8:32 pm 
MEMBER

Zależy jeszcze o jakim tvnie mówimy:
w tvnie zwykłym nigdy nie robili problemów i pienią…dze były w miarę sensowne
tvn turbo- jak pisałem wcześniej
tvn warszawa- z góry powiedzieli, że nie mają… pieniędzy na wynagrodzenie dla gości (tjaaa)

Tytuł: Re:
PostNapisane: Cz lut 04, 2010 1:59 pm 
MEMBER

radkus napisał(a):
Servus.

W kwestii honorarium za foty do gazet czy udzial w jakim TV jest chyba wszedzie podobnie.

W gebelsowie tez sie nie kwapiä do placenia. Mialem pare propozycji z TV ale honorarium 200-250 euro za caly dzien jakos mnie nie przekonalo.
Na dodatek mieli wymagania jak ma wyglädac auto i co by chcieli zeby zmienic, ha ha ha.

Pozdro.

kurcze a ja sie sprzedałem w sobotę za 150 pare ojro za dwie godziny "pracy" studentom z łódzkiej szkoły filmowej :D
a jakie mieli wymagania - nie myć samochodu - kurz od paździrenika + błoto po przejechaniu 100km :devil:
no i jeszcze trza było tablice odkręcić :)
W sumie i tak żadnych planów na weekend nie miałem to sie zgodziłem przy okazji żona miała troche rozrywek (kino, zakupy) więc przyjemne z pożytecznym :D
i jeszcze powiedzieli że tanio :D czyli jednak widac przewagę kina nad TV :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1