Mam przyjemność przedstawić ofertę firmy Dayton, której chyba przedstawiać nikomu nie muszę.
Piękno, klasyka, jakość. Najbardziej prestiżowa firma na świecie produkująca szprychy do samochodów i motocykli.
A w ofercie:
1. Felgi typu
Knock Off - na adapterach. Idealne do Lowriderów ale nie tylko - dopasujemy je do każdego pojazdu.

2. Felgi typu
Tripple Cross Knock Off.

3. Felgi typu
Direct Bolt - przykręcane do piasty.

4. Felgi typu
Classic - idealne do bombsów, hot rodów oraz klasyków sprzed '60

Dostępne
nakrętki do Felg:

Oczywiście możliwe są przeróżne konfiguracje. Złocenia (24 karatowe, bardzo trwałe złoto) na dowolnych elementach, lakiery (od zwykłych po Candy) i czego sobie tylko dusza zapragnie.

Przykładowe ceny felg Knock Off 13-15"All Chrome -
10 500zł
Gold Nipples -
11 900zł
Gold Hub and Nipples -
12 500zł
Tripple Gold -
15 500zł
Dopłata do złotych nakrętek wynosi
400złWszystkie felgi w rozmiarach 13 - 15 można zamówić z 72, 88 (tylko 13" ), 100 szprychami oraz z odsadzeniem Reverse (szeroki rant), Well Lace (standard) oraz Bead Leace (FWD).
Ceny mogą ulec zmianie - zależne są od kursu dolara. Dla forumowiczów przewidziane atrakcyjne zniżki.
Czas oczekiwania na dzień dzisiejszy to ok 2 miesiące. Myślę, że niedługo pojawią się w ofercie komplety dostępne "od ręki". Istnieje
możliwość wystawienia faktury VAT (w związku z czym felgi mogą wyjść minimum 2000zł taniej).
Na koniec proszę o nie spamowanie oraz nie pisanie postów "czemu tak drogo". Są to ceny, które wyśrubowałem jako oficjalny przedstawiciel - kupując nawet z moim narzutem kupujesz taniej niż w detalu od producenta. Daytony to felgi tylko dla wybranych - tak było od zawsze.
Z drugiej jednak strony mile widziane pytania i sugestie.
Pozdrawiam